آغاز حمل سویا از کارخانجات روغن کشی به سمت واحدهای مرغداری
به گزارش داغ (دیدهبان امنیت غذایی)، علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ گوشتی، در رابطه با وضعیت توزیع نهادههای دامی اظهار کرد: تأمین سویا برای رشد جوجههای گوشتی در واحدهای پرورش با مشکل مواجه شده بود که با پیگیریهای وزارت جهاد کشاورزی و اقدامات و هماهنگیهای صورت گرفته با واردکنندگان نهادههای دامی، بارگیری و تحویل سویا به سمت واحدهای مرغ گوشتی انجام شده و پیشبینی میکنیم تا چند روز آینده نیاز واحدهای پرورشی به صورت کامل تأمین شود.
وی ادامه داد: انتظار ما این است که واردکنندگان پس از دریافت وجه از مرغداران نهاده را در اختیار مرغداران بگذارند چراکه مرغداران توان تهیه نهاده آزاد را ندارند.
ابراهیمی ابراز امیدواری کرد: با گشایشی که صورت گرفته شاهد افزایش تولید مرغ گوشتی در کشور باشیم و با هماهنگی با دستگاههای ذی ربط بتوانیم تأمینکننده داخل و صادرکننده به کشورهای هدف باشیم.
وی افزود: طبق گزارشات حمل سویا از محل کارخانجات روغن کشی به سمت واحدهای مرغداری آغاز شده و روز پنجشنبه گزارش کاملی بابت چگونگی برطرفشدن مشکلات واحدهای مرغداری را بررسی خواهیم کرد تا مشکلات مرتفع شود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ گوشتی با بیان اینکه ظرفیت افزایش تولید مرغ گوشتی فراهم است، گفت: این امر نیازمند آیندهنگری و مدیریت کامل است.
وی ادامه داد: با افزایش تولید جوجه یک روزه گوشتی و واردات تخم مرغ نطفه دار شاهد عرضه جوجه یک روزه بودیم و مرغداران در سراسر کشور به آن دسترسی پیدا کرده و جوجهریزی بیشتری انجام دادند.
ابراهیمی تصریح کرد: خرداد ماه بیش از ۱۱۵ میلیون قطعه جوجهریزی انجام شده و تا پایان تیرماه جوجهریزی به ۱۳۰ میلیون قطعه خواهد رسید که نشاندهنده این است که در روزهای آینده شاهد عرضه بیشتر مرغ گوشتی خواهیم بود.