اسلایدجهاد کشاورزی

اهمیت نیشکر در تولید عوامل کنترل بیولوژیک

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، حسین رنجبراقدم، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در سفر دو روزه به استان خوزستان و در بازدید از شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، با اشاره به اهمیت نیشکر و نقشی که این محصول مهم در تولید شکر کشور دارد، بر حفظ و حراست از تولید، کنترل آفات و بیماری‌ها و جلوگیری از خسارت به عوامل بیولوژیک تاکید کرد.

وی از شرکت توسعه نیشکر به دلیل توسعه فرایند تولید عوامل کنترل بیولوژیک و به طور شاخص زنبور تلنموس و کاهش مصرف سموم در فرایند تولید نیشکر قدردانی کرد.

رنجبراقدم همچنین در خصوص آفت قرنطینه‌ای جدیدالورود برگخوار پاییزه و سوسک سرخرطومی حنایی که می‌تواند در صورت ورود و استقرار در استان باعث بروز خسارت برای نیشکر و سایر محصولات کشاورزی استان شود توصیه‌ها و هشدارهای لازم را داد و مسئولان شرکت را برای ردیابی و پایش این آفت در استان ترغیب کرد.

وی در ادامه به نقش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان در ردیابی آفات قرنطینه‌ای و جلوگیری به موقع از انتشار آفات قرنطینه‌ای به سایر نقاط استان اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در اولین روز از سفر خود به استان خوزستان از خط تولید کارخانه شکر و مانیتورینگ، انبار شکر، مزارع و روند برداشت، مرکز تحقیقات و نمایشگاه ماشین‌آلات ساخت داخلی کشت و صنعت حکیم فارابی بازدید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا