اسلایدجهاد کشاورزی

دولت وفاق ملی یعنی حرکت روی ریل قوانین بالادستی و سند چشم‌انداز

وزیر جهادکشاورزی حرکت براساس قوانین و مقررات را سیاست اجرایی دولت چهاردهم دانست و قوانین بالادستی و سیاست‌های کلی نظام را میثاق دولت برای دستیابی به توسعه و پیشرفت کشور خواند.

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر غلامرضا نوری قزلجه در جلسه شورای هماهنگی با حضور معاونین و مدیران ستادی و مشارکت وبیناری سازمان جهادکشاورزی استان‌ها که در آستانه هفته دولت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: با استقرار دولت چهاردهم بستر جدیدی برای حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه فراهم شده است و همان تداوم راه شهدای دولت و خدمت است.
وی با یادآوری شعار دولت چهاردهم مبنی بر رعایت قوانین، اجرای چشم‌انداز و سیاست‌های کلی و قوانین مادر در بخش‌های مختلف کشور گفت: این شعار نویدبخش حرکت براساس قوانین و مصوبات است و از ابداعات خلق‌الساعه و استهلاک امور پیشگیری می‌کند و باعث وفاق ملی می‌شود.
وزیر جهادکشاورزی با تأکید بر اهمیت حفظ امنیت غذایی به‌عنوان یک چالش جهانی گفت: با توجه به محدودیت اراضی مرغوب و قابل کشت، منابع طبیعی از جمله آب و خاک، تغییرات اقلیمی و افزایش دما، راهی جز تأمین و حفظ امنیت غذایی از طریق دانش‌بنیان کردن و توسعه عمودی بخش کشاورزی نداریم.
دکتر نوری با اشاره به سهم ۹۵ درصدی بخش خصوصی و تشکل‌ها در تولیدات کشاورزی کشور گفت: امسال هم که شعار سال به این موضوع تأکید دارد، بنابراین باید پیشگام و پیشقدم در اجرای این شعار باشیم و فضا را برای تشکل‌ها و بخش خصوصی در جهت حفظ امنیت غذایی کشور آماده کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با اعلام این خبر که مطالبات کشاورزانی که تا پایان مرداد ماه محصول خود را تحویل داده باشند، تا قبل از پایان شهریور ماه تسویه خواهد شد، گفت: هزینه مابقی گندم های خریداری شده که تا مهر ماه ادامه خواهد داشت نیز به موقع پرداخت می‌شود.
وی به نزدیک بودن سال زراعی جدید و کشت پاییزه اشاره کرد و گفت: باید نهایت تلاش را برای ایجاد شرایط مطلوب و تامین نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز بهره‌برداران را داشته باشیم.
دکتر نوری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اصلاح ساختار اداری وزارتخانه اشاره کرد و گفت: مدیران و مسوولان همواره باید در اجرای تعهدات و وظایف خود دغدغه رعایت ۳ اصل را داشته باشند؛ نخست مسایل فنی که دربرگیرنده پژوهش، تحقیقات، آموزش و اقدامات به نژادی و به کشاورزی و … است و نتایج آن در آینده نمایان می‌شود، دوم مسایل جاری و روزمره که نتایج آن در زمان حال بروز می‌کند و می‌تواند باعث پایداری و ثبات بازار شود و سوم، توجه به مسایل پرسنلی و اداری از جمله تامین معیشت و امور رفاهی کارکنان که نتیجه آن می‌شود همکارانی که با عشق و نشاط و انرژی در خدمت ارباب رجوع و بهره‌برداران خواهند بود.
گفتنی است؛ در این جلسه رؤسای مناطق پنجگانه استان‌های قم، مرکزی، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی و نیز معاونین و رؤسای سازمان‌های خدمات حمایتی کشاورزی، حفظ نباتات، مکانیزاسیون، آب و خاک، آمار و اطلاعات، مؤسسه پژوهش‌ها و زراعت درخصوص تمهیدات کشت پاییزه، تأمین سوخت، تقویت مکانیزاسیون، رفع قطعی برق چاه های کشاورزی، سنددار کردن اراضی و رفع تداخلات اراضی و … به طرح مسایل موردنظر پرداختند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا