اخبار ویژهاسلایدتعاون روستاییجهاد کشاورزی

هدف سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تأمین سلامت و امنیت غذایی و تبدیل کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی و مدرن

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، دکتر قادری‌فر در این جلسه با بیان این مطلب که هدف ما تأمین سلامت و امنیت غذایی است گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد که در حوزه تجارت و بازرگانی تمام اختیاراتی که از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران سلب شده است را دوباره به این سازمان بازگردانیم.

وی افزود: تنظیم بازار محصولات کشاورزی که قبلاً به‌عهده وزارت صمت قرار داده شده بود مجدداً به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده، هدف ما در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران هوشمندسازی و نوآوری است.

دکتر قادری‌فر در ادامه با بیان این مطلب که باید کسب وکارها را در ابعاد گوناگون رونق ببخشیم تصریح کرد: شعار ما در شبکه سراسری تعاونی روستایی کشور فعال‌سازی سامانه هوشمند تولید، تأمین و توزیع محصولات کشاورزی است.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار کرد: هدف ما تبدیل کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی و مدرن است و سازمان به‌عنوان یک پلتفرم نوآور و بنیادین می‌خواهد با تلاش‌های شبانه‌روزی این سازمان عریض و طویل را به جایگاه اصلی خود برگرداند.

وی ضمن اشاره به کشت‌های قراردادی بیان داشت: در حال حاضر کشت قراردادی گندم و کلزا را در ۱۰ استان کشور به صورت پایلوت استارت زدیم.

دکتر قادری‌فر همچنین گفت: هوشمندسازی تأمین و توزیع مرغ و تخم‌مرغ را نیز در سطح شهر تهران انجام داده‌ایم.

وی با بیان این مطلب که باید از شعارگرایی دست برداریم و بیشتر عمل‌گرا باشیم عنوان کرد: باید مسئولیت‌هایی که در اساسنامه داریم را احیا کنیم.

رئیس هیأت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: مدیران استانی باید به پارک‌های علم و فناوری در استان سربزنند و با نخبگان بخش کشاورزی استان خود در تماس باشند و آنها را شناسایی کنند. 

وی یادآور شد: در برنامه ۱۰۰ روز آینده که ۴۰ روز از آن گذشته قصد داریم نظام‌های بهره‌برداری را احیا کنیم که نیازمند به بودجه می‌باشد، در بعد امنیتی و حراستی جلسه‌ای روز اول داشتیم که اینجا یک سازمان تنظیم‌گر واقتصادی هوشمند است.

دکتر قادری‌فر افزود: مفهوم مهم نظارت که رکن اسای سازمان است از طرق گوناگون باید ساری و جاری گردد و باید حتماً یک برنامه فرهنگی مناسب در این زمینه داشته باشیم.

در ادامه این گردهمایی حجت‌الاسلام والمسلمین قبادی نمایندگی ولی فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: برای هر انسانی در طول حیات فرصت‌های طلایی به وجود می‌آید که اگر بتواند از آنها استفاده کند رستگار می‌شود و در غیر اینصورت دچار خسران خواهد شد.
 
وی افزود: در سازمان پرافتخار ما با یک اسانامه مترقی وجود دارد که در بند ۹ ماده ۳ آن آمده است که به داد کشاورزان برسید. 

لشکری مدیر حراست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ادامه این گردهمایی خاطر نشان کرد: رویکرد حراست پیشگیری است.

وی گفت: مدیران، حراست را درکنار خودشان ببینند نه در مقابلشان، یکی از مشکلات تعاون روستایی بحث رکود و روش‌های سنتی است که با برنامه جدید و نو قطعاً در این زمینه‌ها قدم‌های مثبتی برخواهیم داشت.

لشکری بیان داشت: عدم دقت در بررسی صلاحیت افراد در تشکل‌ها یکی از معظلات موجود است.
وی با بیان این مطلب که ما نتوانستیم از افراد نخبه استفاده کنیم گفت: یکی دیگر از مشکلات عدم حسابرسی دقیق تشکل‌ها و نظارت بر آنهاست که باعث دردسرهای بعدی شده است.

مدیر حراست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: مدیران باید در جلب رضایتمندی مردم تلاش کرده و بحث تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار داده، مسئولیت‌پذیرتر باشند. 

وی بیان داشت: واحدهای اعتباری باید کماکان تسویه شوند، رویکرد ما صیانت از دارایی‌های سازمان است که نمی‌خواهیم خدشه‌ای بر آن وارد شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا