اسلایدامور دامجهاد کشاورزی

تأمین صفر تا صد سرمایه در گردش مرغداری‌ها پس از حذف ارز ۴۲۰۰

به گزارش داغ (دیده‌بان امنیت غذایی)، عبدالعلی طهماسبی، رئیس هیئت مدیره انجمن ملی تولید کنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ درباره امکان زنجیره‌سازی واحدهای کوچک طیور برای اقتصادی کردن آن‌ها اظهار داشت: مرغداری که بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مشکل تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش برای ادامه فعالیت دارد، این آمادگی وجود دارد که نقدینگی آن‌ها تأمین و مرغ تولیدی آن‌ها با قیمت توافقی خریداری شود.

وی افزود: بر این اساس گوشت تولیدی با همکاری یکدیگر تولید و گوشت مرغ با یک برند واحد در بازار عرضه خواهد شد؛ مرغداران می‌توانند این اطمینان را داشته باشند که از تولید خود سود لازم را به دست آورند و تولیدات آن‌ها با ضرر و زیان همراه نخواهد بود.

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ادامه داد: در این توافق مرغداران کل فارم و شرکت‌های زنجیره‌ای کل سرمایه در گردش  مورد نیاز تولید را تأمین می‌کنند و در نهایت محصول را با قیمت تواقف شده خریداری می شود.

وی تصریح کرد: خوراک طیور، جوجه یک روزه کرایه، حمل و کلیه نهاده‌های تولید گوشت مرغ مرغداران تأمین و فروش این محصولات نیز توسط خود زنجیره انجام می‌شود؛  به طور مثال بر اساس توافق ۱۵ تا ۳۰ در صد قیمت گوشت به مرغداران پرداخت می‌شود.

طهماسبی گفت: با تولید زنجیره‌ای در کشور، امنیت و ایمنی غذایی تأمین می‌شود و هزینه تمام شده تولید نیز کاهش می‌یابد. در این روش واسطه‌های حذف و کلیه الزمات تولید نظیر زنجیره توزیع، کارخانه خوراک دام و جوجه یک روزه توسط یک برند واحد انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: واحدهای کوچک مرغداری بعد از مردمی‌سازی یارانه‌ها و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی که دچار کاهش تولید یا تعطیلی شده‌اند با این روش جذب و احیا می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا